Понеділок, 23 Листопада, 2020
kontakt@m-p.org.ua

До послуг могилівчан – новий продуктовий ринок

1 Вересня 1Першого вересня у місті відкрився критий продуктовий ринок по вулиці Гоголя. На урочистості з нагоди відкриття ринку завітали представники влади та громадськість.
Вітальні слова з нагоди відкриття нового продуктового ринку висловив перший заступник міського голови Микола Гоцуляк: «У нас сьогодні гарна подія відбувається – відкривається ринок. Позитивним є те, що ціни на ринку будуть від виробника. Ще одним плюсом є те, що будуть додаткові торгові місця для жителів міста і району.
Вітаємо Валентину Степанівну з відкриттям. Приємно, що в нелегких умовах сьогодення їй вдалося пристосувати пустуючі приміщення для комерційного використання».

«Шановні могилівчани, шановні земляки! Щоб не пустувало і не руйнувалося приміщення, ми відкрили ринок. З сьогоднішнього дня у нас працюватимуть 18 виробників Вінницької області. У нас ще є достатньо торгових місць, які ми можемо надати бажаючим. Ми хочемо, щоб могилівчани мали змогу купити свіжу продукцію за дешевшими цінами. Зробили дуже багато, але ще не все. Надіємось, що виробники, які взяли в оренду приміщення, нам допоможуть довершити благоустрій об’єкта.
Я вдячна усім, хто долучився до відкриття ринку і завітав сьогодні, щоб розділити радість свята. Приймемо усі зауваження і пропозиції щодо роботи ринку. Ласкаво просимо!», – підсумувала урочистості з нагоди відкриття директор ТОВ «Весна-Поділля” Валентина Рудик.